top of page
HEADER_VEILING.jpg

Veiling

U heeft ze wellicht gezien in de straten van Rotterdam, 41 Heart Work Heroes beelden. Beschilderd door grotendeels Rotterdamse kunstenaars. Beelden die het straatbeeld hebben verlevendigd, maar vooral dienen als ‘onderpand’ voor projecten, die jongeren moeten motiveren om een opleiding in de zorg te kiezen.

Deze beelden zijn na afloop van de expositie geveild tijdens een volledig verzorgd veilingavond voorzien van entertainment. Het Vendu Veilinghuis heeft de veiling geleid, onder notarieel toezicht van Ploum Notarissen. De presentatie van deze avond was in handen van Joris Lutz en Jenny van As.

Diederik-Gommers-.jpg

Diederik Gommers

Lid adviesraad

00148762.jpg

Joris Lutz

Presentator

Persfoto Ger Vos.jpg

Ger Vos

Zanger

202008187_0007-180x240xc.jpg

Nicholas Le Clercq

Veilingmeester

Veilingpartners

Middel 2_3x-8.png
Middel 3_3x-8.png
Middel 1_3x-8.png

TUIN VAN VERBONDENHEID
Erasmus MC

Heeft u interesse in een Heart Work Heroes beeld? 
Neem dan contact op of bel 06 1683 6423

Veilingopbrengst

De veilingopbrengst zal ten goede komen aan verschillende initiatieven, zoals de Giovanni van Bronckhorst Foundation en de Erasmus Foundation die jongeren enthousiast maken voor een carrière in de zorg. 

bieding2.jpg
HeroesTerug.jpg

Over ons

Stichting Heart Work Heroes heeft samengewerkt met o.a.; Joep van Lieshout, Iwan Smit, Tymon de Laat, Clemens Briels, ELLE, Pietra Ligura, Ted Langenbach en vele andere kunstenaars. Met de steun van Diederik Gommers, lid van onze adviesraad, Burgemeester Aboutaleb en alle publiciteit, van ‘BEAU’ tot ‘Hart van Nederland’ en van ‘De Havenloods’ tot het ‘NRC’, hebben we in Rotterdam en daarbuiten veel impact gehad met Heart Work Heroes.

Word ook een
Heart Work Heroes fan!

bottom of page