top of page

De helden van morgen.

Bijgewerkt op: 1 mei 2022

Dat zorgmedewerkers helden zijn weten we inmiddels, maar hoe zit het met de volgende generatie? Zijn zij de helden van de toekomst?

Bij Heart Work Heroes vinden wij van wel! In het primair onderwijs en op het voorgezet onderwijs is er nog te weinig aandacht voor de zorg. Hier willen we met Heart Work Heroes verandering in aanbrengen. In samenwerking met enthousiaste zorgmedewerkers gaan we langs op scholen om de verhalen van deze helden te vertellen, om zo de jeugd enthousiast te maken voor een toekomst in de zorg.

De ervaringen van de mensen in de zorg die echt met leven en dood te maken hebben zijn vaak de trigger voor jongeren om de zorg te overwegen.

De juiste snaar raken

Heart Work Heroes wil de jeugd bereiken door op scholen de verhalen uit de zorg te laten vertellen door de mensen die in de zorg het verschil maken. Zij kunnen de leerlingen die echt een hart voor de zorg hebben, met hun verhaal inspireren om ook voor de zorg te kiezen. Heart Work Heroes vindt dat deze mooie verhalen verteld moeten worden en als er na een bezoek aan een klas slechts één leerling is die besluit in de zorg aan de slag te gaan, dan is dat al de moeite waard geweest. Uiteraard stopt het daar niet voor HWH, want die ene leerling is pas een begin.

32 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page