top of page

Veilingavond groot succes

Na een geweldige expositie in het centrum van Rotterdam, het Timmershuis en het Erasmus MC is ook het slotstuk van Heart Work Heroes Rotterdam een succes geworden, met een opbrengst van 162.000 euro!!


Verbinding Een mooiere locatie dan de 'Tuin van Verbondenheid' in het Erasmus MC hadden we ons niet kunnen wensen. Recht in het hart van de Rotterdamse zorg. De Heroes stonden opgesteld bij de ingang van de binnentuin waar de gasten rondkeken voor welk beeld hun bordje omhoog zou gaan. Tussen het groen stond het podium opgesteld en kon men plaatsnemen aan de tafels, om een avond lang vermaakt te worden en om te laten zien dat Rotterdam zijn 'heart' op de juiste plaats heeft zitten en niks bleek minder waar.


Recht in het hart van de Rotterdamse zorg

Humor en inhoud

Met presentatie duo Joris Lutz en Jenny van As was er meer dan voldoende om te lachen en dat is belangrijk op een avond waar je ook serieuze onderwerpen bespreekt. Ger Vos wist met zijn warme stem de mensen bij elkaar te brengen net als het optreden van de band DIT!

Klap op de vuurpijl was het verhaal van Brittany die vertelde hoe ze de afgelopen jaren in de zorg aan de slag is gegaan midden in de covid uitbraak en hoe dit haar drive alleen maar versterkt heeft. Daarnaast was ze ook nog mantelzorger voor haar vader die terminaal ziek was en overleed. Een krachtige jonge vrouw met een dito verhaal die vanuit de handen van Diederik Gommers een 'Pulse' beeldje uitgereikt kreeg.De Heroes

De veilingmeester wist onder het toeziend oog van de notaris de beelden voor prachtige bedragen af te slaan waardoor we met elkaar kunnen terugkijken op een geslaagde eerste editie van Heart Work Heroes. Een avontuur dat gedragen werd door de Rotterdammers, de kunstenaars en het bedrijfsleven om zo met elkaar een mooi hart te vormen voor de zorgmedewerkers. Met de opbrengst kunnen we nu de volgende generatie motiveren om ook deze prachtige sector te kiezen.


74 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page