top of page

De Heroes zijn weer back in a(u)ction!

Bijgewerkt op: 5 sep. 2022

De Heart Work Heroes zijn weer terug van weggeweest. Na een lange vakantie is het tijd om net als als de rest van Nederland weer aan het werk te gaan! En niet zomaar, want de Heroes zullen voor het eerst bij elkaar te zien zijn in de zelfde ruimte!


Timmerhuis Vanaf 3 september staan onze Heroes samen in het Timmerhuis. De beelden zullen hier voor de komende tijd geëxposeerd worden, voordat ze weer naar hun volgende locatie gaan (dit blijft nog even geheim), in afwachting van het veilingdiner 13 oktober. In het Timmerhuis komen ze op de begane grond in het atrium van het gebouw te staan, waar ze voor iedereen elke dag toegankelijk zijn. Moet je overdag werken? Niet getreurd, de beelden zijn te bezichtigen van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en zelfs in het weekend!


It's time to get back in action!

Live painting by Joni Kling

Sommige beelden zijn helaas nog aan het revalideren wegens de nachtelijke gebeurtenissen van 25 mei. Ook het beeld "Dancing for Heroes" van Joni Kling was toe aan wat "kleine reparaties", wat uiteindelijk is gelukt door de jullie bijdrage aan de crowdfunding (hiervoor nog ontzettend bedankt!). Om met zijn allen te vieren dat "Dancing for Heroes" weer al zijn ledematen heeft, zal Joni Kling haar beeld nog de finishing touch geven in de vorm van een live painting waar iedereen mag meekijken! Dit zal dinsdag 6 september gebeuren tussen

11u -15u in het Timmerhuis.Veiling

Mocht je na je bezoek aan het Timmerhuis, niet meer uit je hoofd krijgen dat een van onze Heroes heel mooi staat in jouw woonkamer? Op 13 oktober zal de veiling van Heart Work Heroes plaatsvinden, waarin de zorg centraal staat. Nieuwsgierig? stuur een mail naar veiling@heartworkheroes.com dan helpen we je graag verder.


502 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page