top of page

Een pijnlijk ritueel, alleen het beste ontwerp 'overleefd'.

Bijgewerkt op: 1 mei 2022

De mogelijkheden om een design te maken voor op de Heart Work Heroes beelden zijn natuurlijk eindeloos, maar dat is ook precies wat er zo leuk aan is!

Uniek Omdat iedere ontwerper of kunstenaar altijd zijn eigen ideeën heeft, weet je nooit waar het naar toe zal gaan. Het ontwerpen voor een 3d canvas i.p.v. een plat vlak vergt ook echt een andere manier van kijken. Out-of-the-box denken en de creativiteit worden volledig losgelaten om tot de mooiste ontwerpen te komen.


Heb jij een design in gedachten, laat het ons weten, dan sturen we je een design template.

Naast het beschilderen van de beelden zijn er nog 1001 manieren om een beeld fantastisch te maken, bijvoorbeeld collage. Een volledig beplakt beeld met mooie foto's kan er echt uitspringen. Of wat te denken van een beeld dat wordt in gelegd met steentjes of bijvoorbeeld houtsnippers. Wat ons betreft, “The sky is the limited”, of in dit geval jouw verbeeldingskracht. Ja! Dat is dus een uitnodiging aan jou: Heb jij een design in gedachten? Laat het ons weten dan sturen we je het design template en wie weet wordt hij opgenomen in de collectie!

Hoe werken onze ontwerpers toe naar een nieuwe Heart Work Hero?

De ontwerpers werken altijd volgens een stappenplan.

1. Eerst kiezen ze een thema, bijvoorbeeld; liefde, gezondheid, sport, reizen etc.

2. Vervolgens wordt er een brainstorm gedaan rond een bepaald thema. Rond het thema 'Liefde', wordt er eerst van alles verzonnen; hartjes, samen wandelen, zoenen, knipogen, lippen, lachen, Valentijnsdag, trouwen, noem maar op.

3. In de derde stap wordt er een keuze gemaakt, in het geval van 'Liefde' bijvoorbeeld 'Zoenen'. Zoenen wordt dat uitgewerkt in beeld, zoals een mond, lippenstift, omhelzing en hartjes.

4. In de volgende stap wordt er geschetst n.a.v. stap drie en deze schetsen worden uitgewerkt op een Heart Work Heroes design template.

5. De beste 2 of 3 ontwerpen halen stap vijf en dat is het beschilderen van een blanco beeld, wat vervolgens resulteert in een nieuwe Heart Work Hero, in dit geval; Lips!


76 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page