top of page

De beelden zijn in Rotterdam!

Bijgewerkt op: 1 mei 2022

Het is even spannend geweest maar de beelden zijn op Rotterdams grondgebied. Na lang wachten, veel bellen en vooral accepteren dat het langer duurde, is er een 'tribe' van ruim 40 Heart Work Heroes in de stad.

Ateliers De beelden worden nu uitgereden naar de verschillende ateliers en vol enthousiasme ontvangen door de kunstenaars. Maagdelijk wit verdwijnen ze naar allerlei plekken in de stad en worden daar omringd met verftubes, kwasten, spuitbussen en andere zaken om kleur toe te voegen. Sommige kunstenaars hebben al ideeën terwijl andere nog in de conceptfase zitten. Eén ding is zeker, stuk voor stuk zullen ze een aanvulling zijn op de EXPO in de stad.

Maagdelijk wit verdwijnen ze naar allerlei plekken in de stad

Robin Good Het eerste beeld is al klaar, aangezien deze eerder in Rotterdam was dan de rest. Het gaat om het beeld van Tymon de Laat genaamd 'Robin Good', tussen al zijn buitenlandse opdrachten door heeft hij eraan gewerkt in zijn atelier recht tegen over het Centraal Station. Zijn beeld speelt in op de paralel tussen Robin Hood die er altijd was voor degene die het nodig hebben en de zorg die er is voor diegene die hun zorg hard nodig hebben. Als sneak preview is 'Robin Good' al onderdeel geweest van zijn laatste expositie. De reacties waren goed, want hij moest geïnteresseerden al laten weten dat het beeld 'nog' niet te koop is.187 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page