top of page

Einde Heart Work Heroes Rotterdam, op naar de veiling!

Na weken van fantastische reacties, duizenden selfies met de beelden en enorm veel publiciteit liep de expositie van Heart Work Heroes op zijn einde. Whats next? Zien we ze nog terug, worden ze verkocht?

Rotterdammers oneens Tijdens het ophalen van de beelden kregen we keer op keer de opmerking, 'Hé waar gaan jullie heen met die beelden?' Het werd niet gewaardeerd dat ze nu al uit de stad werden gehaald en dat is natuurlijk een mooi compliment. Niet getreurd voor dat de beelden geveild worden (13 oktober 2022) komen de Heroes nog een keer terug in de stad. Dit keer op een mooie binnenlocatie. Een unieke kans om alle beelden voor èèn keer bij elkaar te kunnen zien. De locatie houden we nog even geheim, maar zullen we binnenkort delen via onze socials.

‘He! Waar gaan jullie heen met die beelden?'

Voorbereiden veiling Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om, dat we tijdens de veiling zoveel mogelijk geld ophalen met de verkoop van de beelden. Met de opbrengst kunnen we jongeren motiveren om een carrière in de zorg te kiezen. Dit betekent dat de beelden moeten worden geprepareerd en dat we iedereen op de hoogte moeten brengen van het veilingdiner van 13 oktober 2022. Het belooft een fantastische avond te worden onderleiding van Joris Lutz, waar iedereen die een stoel weet te bemachtigen een van de unieke kunstwerken kan kopen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@heartworkheroes.com.


355 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page