top of page

Giovanni van Bronckhorst Foundation

Bijgewerkt op: 1 mei 2022

Het is altijd leuk om gedreven mensen te ontmoeten, Jacqueline Jonkhart, directeur Giovanni van Bronckhorst Foundation, is zo iemand. Vol passie werkt ze in Rotterdam met niet 'kansarme' maar juist 'kansrijke' kinderen, zoals zij ze noemt. Met S.V. Gio slaan ze de juiste toon aan en met hun locatie in de wijk Feyenoord weten ze de groep te bereiken die hen het hardst nodig heeft.

Impact S.V. GIO is opgericht door Giovanni en Marieke van Bronckhorst. Beide wilden investeren in de toekomst van kinderen, eerst via hun foundation en later met een eigen club, genaamd S.V. GIO. Met een fantastisch team zijn ze in de weer om kinderen een steuntje in de rug te geven, o.a. onder de noemer 'Aanvoerder van je eigen toekomst'. De impact van hun werkzaamheden breidt zich steeds verder uit.


Kinderen aanvoerder maken van hun eigen toekomst staat voorop bij S.V. GIO

Met de steun van Heart Work Heroes zal S.V. GIO een zorgtak opzetten om de jongeren ook kennis te laten maken met de zorg. Uiteindelijk kan je een carrière in de zorg alleen maar 'ontdekken' door ermee in aanraking te komen en dat is precies waar S.V. GIO mee aan de slag wil gaan. In de komende tijd gaan we dit samen verder uitwerken.78 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page