top of page

Rotterdam here we come!

Bijgewerkt op: 1 mei 2022

Na veel gesprekken, een hoop enthousiasme en een gemeente die volop meewerkt in de realisatie is het zo ver. Heart Work Heroes gaat eind 2021 plaatsvinden in centrum van Rotterdam.

Rotterdam Met name in Rotterdam is er een hoop gebeurd in de afgelopen tijd, het Erasmus speelde een belangrijke rol in de berichtgeving, dagelijks kregen we updates vanuit deze fantastische stad. Daarnaast heeft Rotterdam een hele mooie kunstscene en is een 'niet- lullen-maar-poetsen' houding ook erg prettig als je dingen voor elkaar wilt krijgen.

Kunstenaars kleuren de stad en spelen een essentiële rol binnen de cultuur van een stad.

Op dit moment zijn we druk bezig met de productie van de beelden en het selecteren van een groep (met name) Rotterdamse kunstenaars die hun creativiteit de vrije loop gaan geven bij het ontwerpen van de beelden die we ter beschikking stellen. Het eerste beeld is al onderhanden genomen door Tymon de Laat, deze Rotterdamse Muralist heeft de stad al voorzien van verschillende fantastische werken, waaronder het portret (20x24 meter) van de Nederlandse inzending voor het songfestival afgelopen jaar.

Wanneer gaat het gebeuren

Heart Work Heroes Rotterdam staat gepland voor de laatste 5 weken van 2021, de beelden zullen het centrum van Rotterdam nog mooier maken. De komende tijd gaan we alle voorbereidingen treffen zodat de 'heroes' als het zo ver is omarmt zullen worden door de Rotterdammers! Zodra we weten waar de beelden komen te staan maken we een kaart zodat iedereen de route kan lopen en alle ontwerpen kan bekijken.

82 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page