top of page

Heart Work Heroes officieel geopend!

We hebben er keihard aangewerkt met elkaar, maar 18 mei was het eindelijk zover. Openlucht expositie Heart Work Heroes Rotterdam is een feit! 41 beelden in het centrum van Rotterdam.

Opening Met veel meer mensen dan verwacht, hebben we naar presentatie duo, Diederik Gommers en Julia Tomecka staan luisteren. Op het Weena ter hoogte van Kruisplein vertelde Herman Poort over zijn avontuur van idee naar realisatie en stelde Diederik kunstenaars als Joep van Lieshout en Marcel Labrie vragen over hun beeld. Fotografie: Rick Arnold

"Heart Work Heroes past bij Rotterdam, het straat beeld kleurt er van op en zal nooit meer hetzelfde zijn."

Kinderen Het is duidelijk dat de jeugd de volgende generatie zorgmedewerkers gaan worden en daarom is het zo belangrijk om ze jong al te bereiken. Als er 'zorgbloed' door je aderen stroomt is het goed om dit zo jong mogelijk te ontdekken. Daarom zet Heart Work Heroes in op jongeren. Met de aanwezigheid van 20 kinderen uit de wijk Bloemhof, georganiseerd door SOL, wordt duidelijk dat het ook bij de jongere kinderen leeft. Op de vraag, 'wat wil je later worden?' van Diederik aan een van de kinderen, antwoord ze overtuigd, 'kapper'! Waarop Diederik lachend zegt, maar dan wel in het ziekenhuis want daar hebben we ook kappers nodig!

Fotografie: Rick Arnold

Effect Als je benieuwd bent of de beelden de aandacht weten te pakken hoef je alleen maar even in het gras te gaan zitten bij Kruisplein. Bijna iedereen pakt zijn telefoon om foto's te maken en vooral ook te lezen waar die kleurrijke beelden nu vandaan komen. Een mooie kans voor ons om het doel te communiceren. Wat zullen er veel instagram-post gemaakt gaan worden met @heartworkheroes erin, dat is zeker!

Fotografie: Laure van Rooij Replica's Niet iedereen zal een van de beelden uit de stad kunnen kopen op de veiling, maar ook daar is aan gedacht. Bij KKEC in de Koopgoot in Rotterdam, worden 20 en 30 centimeter replica's van een aantal grote beelden verkocht. De handbeschilderde en gelimiteerde beeldjes vallen duidelijk in de smaak bij de mensen, want de collectie slinkt snel!
222 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page