top of page

We need your help!

Vorige week woensdagnacht, als reactie op de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma, ontstonden er rellen in Rotterdam. Tot ons grote verdriet zijn er tijdens die rellen 9 beelden op het Kruisplein volledig vernield. Van de sokkels getrokken en kapotgetrapt. Een enorme teleurstelling aangezien Rotterdam de beelden in die korte tijd allang in haar hart had gesloten. Onze kunstenaars zijn er kapot van. Hun getroffen beelden kunnen nu niet meer op straat staan en niet meer geveild worden.



We willen ons project redden, maar beschikken niet over de middelen om de beelden te herstellen of opnieuw te produceren. Daarom proberen we alle kosten die het herstel, productie, transport, maar ook het lakken en plaatsen met zich meebrengt via deze crowdfunding-actie op te halen. Onze kunstenaars hebben al aangegeven de beelden opnieuw te willen beschilderen. Als we met elkaar hier onze schouders onder zetten dan krijgen we de beelden weer terug op het Kruisplein en worden alle zorgmedewerkers weer terecht in het zonnetje gezet.


Ons doel blijft om alle deelnemende beelden te veilen. Halen we met deze actie meer op dan ons benodigde bedrag? Dan zullen we al jullie bijdragen bundelen en samen met onze veilingopbrengst inzetten voor de lokale zorg.



Uit de grond van mijn ‘heart’, enorm bedankt,

Herman.




419 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page