top of page

Winnares Albeda Zorgcollege Design contest

Bijgewerkt op: 1 mei 2022

Ruim 90 ontwerpen waren er gemaakt door de studenten aan het Albeda Zorgcollege en dat maakte het niet makkelijker voor de jury om een winnaar te kiezen. Uiteindelijk zijn er vijf studenten genomineerd; Melanie van der Beek, Deshomayra Vliet, Valentina Serreti, Amal Tahtahi en Julia Tomecka. De eerste vier ontvangen een klein beeldje en de laatste gaat aan de slag met het grote beeld, welke uiteindelijk onderdeel wordt van de expositie in de stad.

Julia Tomecka Onze winnares Julia, volgt de opleiding Maatschappelijke Zorg en geeft aan dat ze vooral ook meer over zichzelf en haar eigen situatie verwacht te leren door deze studie te doen. Op de vraag wat de gedachte achter haar ontwerp is antwoord ze,

'Ik heb gewoon vanuit mijn hart gewerkt en daar was dit het resultaat van.' En het resultaat mag er zijn. We zijn heel benieuwd hoe het er in het groot uit komt te zien.

Wat een uitdaging om hier een keuze uit te moeten maken!

Feest Albeda heeft er, onderleiding van Edith Knops, echt een feestje van weten te maken. Met heerlijke catering, een dance act van de Albeda Danscollege en uiteraard DJ Nataniel Olusanya die de beats verzorgde.


Toekomst Naast de mooie designs trok ook rapper Bollebof de aandacht met zijn aanwezigheid in de jury. Het geheel werd aan elkaar gepraat door host Ilias Bouttaouane, met elkaar is het een geslaagde middag geworden. Heel mooi om zoveel studenten bij elkaar te zien met een event als dit. Dit zijn letterlijk de helden van de toekomst!

231 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page